Leer kooktrucs om zonder recepten te koken


Simpele, exclusieve trucs die alleen bekend zijn waren bij meesterkoks ☺✌

Je eerste kooktruc »

Kooktrucs: Simpele trucs waardoor je beter wordt in koken.

Ik leer je de trucjes die de grote koks geheim houden.

Schud de beste recepten uit je mouw en tover elke dag moeiteloos iets nieuws op tafel.

Knap dat je mijn site gevonden hebt, want ik verspreid gratis exclusieve kooktrucs! It's my hobby, en ik leer je ze graag!


Kooktrucs Logo

Ook jij leert (beter) koken met behulp van mijn kooktrucs

  • ook als je maar 10 minuten tijd hebt;
  • weinig inspiratie hebt;
  • een volle of lege koelkast hebt;
  • of je nou huisvrouw, een carrière tijger of een enórme keukenkluns bent.

Kooktrucs werken altijd en voor iedereen!

Meld je direct aan! »


Kitchen Xavy profielfoto

Beste keukenvrienden,

Als je met een paar simpele trucs toch iets moois in de keuken wilt toveren, dan ben je aan het juiste adres.

Ik ben Kitchen Xavy, net als jij ben ik een normaal persoon die elke avond maar weer moet bedenken wat er op tafel moet komen. Ik kook met alledaagse kooktrucs die eenvoudig toe te passen zijn. Mijn vrienden en vriendinnen vinden het heerlijk om bij me te komen eten.

Ook jij kan met een paar simpele kooktrucs van mij dit vanavond nog onder de knie krijgen.

Aanmelding open (gratis) »


De meeste mensen koken altijd standaard dingen. Koken zonder recepten.

Als ik kook dan hou ik ervan om niet te moeilijk te doen. Als ik volgens recepten wil koken dan is er altijd wel iets niet te krijgen in de supermarkt, of ik moet stad en land af. Daar heb ik dus geen tijd voor in mijn - over het algemeen - drukke leven.

Daarom kook ik meestal zonder recepten, en haal gewoon regelmatig alle lekkere dingen die ik zie in de supermarkt, ook al heb ik er nog nooit eerder mee gekookt. Ik kijk elke keer dat ik iets op tafel wil toveren in mijn koelkast, en combineer een aantal van de ingrediënten waar ik zin in heb. Zo heb ik altijd wat lekkers in huis en voel ik mij altijd vrij om vrienden en vriendinnen op het laatste moment uit te nodigen.

Courgette met brie en cashew

Spannende combinaties met verse ingrediënten. Koken met behulp van kooktrucs.

Mijn vriendinnen zeggen dan altijd dat ik zo goed kan koken en dat het zo gemakkelijk gaat. En dat ze telkens weer nieuwe spannende combinaties eten, vinden ze ook altijd heel bijzonder, omdat de meesten vaak niet verder komen dan wat aardappelen, groente en vlees, met een eventueel een keer een sausje. Nou zal je mij zelden iets uit pakjes klaar zien maken, ik kook het liefst met verse ingrediënten.

Nu hoor ik je denken (geintje :-p), dat is vast niet voor iedereen weggelegd. Nou het is eigenlijk heel grappig, ik heb erover na zitten denken en ik gebruik eigenlijk alleen maar kooktrucs. En als ik wat nieuwe ideetjes wil hebben of het echt niet weet dan zoek ik het op internet op.

Professionele keuken

Makkelijk koken voor iedereen. Leer ook beter koken door het toepassen van kooktrucs.

Ik vind het belangrijk dat iedereen - ook degenen met weinig tijd, een drukke baan, kinderen etc. - met weinig moeite goed en lekker kan eten. Ik wil ook dat jij makkelijk leert koken, zodat je je niet verplicht voelt om ongewild ongezond te eten. Daarom heb ik de kooktrucs die ik gebruik bij elkaar gezet.

Ook jij kan de beste recepten uit je duim zuigen en als een echte chefkok heerlijk eten op tafel toveren en elke dag weer iets anders nieuws eten.

Gemarineerd vlees in instant Marinator

Je eerste kooktruc om mee te beginnen!

voorbeeld kooktrucs email

Ben je klaar om je eerste kooktruc te leren? Vul dan je e-mailadres in, dan stuur ik je gelijk de eerste kooktruc toe, die je dezelfde dag nog kunt toepassen.

Ook deel ik natuurlijk exclusief met jou nieuwe inzichten die ik opdoe en geef ik je een kijkje in mijn keuken. En ik stuur je als eerste tips en trucs om makkelijker en beter te leren koken, zodat jij jezelf en anderen kan verrassen met jouw kookkunsten.

Tot snel!

~ Xavy ~Kooktrucs email-verwerking is spamvrij en privé.

★ Melany: 'Leuke tip weer, Xavy!!! Ik loop altijd te klooien met rijst! Ga ik zeker proberen binnenkort.'
★ Kevin: 'Dankzij jouw trucje kan ik nu ontbijt op bed maken met de lekkerste eieren :-).'
★ Hans: 'Ik heb vorige week zondag de biefstuk geprobeerd. En.... hij is goed gelukt al zeg ik het zelf.'